Lyxiga familjehotell i Sundsvall

Hotell i Sundsvall: En guide till lyxiga boenden för familjer

Sundsvall är en vacker stad belägen i norra Sverige och erbjuder ett brett utbud av hotell för alla typer av resenärer. För familjer som söker en lyxig och bekväm vistelse finns det flera alternativ att välja mellan. Nedan presenteras några av de bästa hotellen i Sundsvall som erbjuder lyxiga faciliteter, god frukost och rymliga familjerum.

1. Elite Hotel Knaust

Elite Hotel Knaust är ett av Sundsvalls mest kända och anrika hotell. Det är beläget i en vacker byggnad från 1800-talet och erbjuder en unik och lyxig atmosfär. Hotellet har flera olika rumskategorier, inklusive familjerum som är perfekta för en bekväm vistelse med barn. Frukosten på Elite Hotel Knaust är välkänd för sin höga kvalitet och variation, med ett brett utbud av både varma och kalla rätter.

2. Clarion Collection Hotel Grand

Clarion Collection Hotel Grand är ett charmigt hotell beläget i centrala Sundsvall. Hotellet erbjuder eleganta och moderna rum, inklusive familjerum som är utrustade med bekvämligheter som passar både vuxna och barn. Frukosten på Clarion Collection Hotel Grand är känd för sin höga kvalitet och inkluderas i priset för rummet. Dessutom erbjuder hotellet även en kvällsbuffé för sina gäster.

3. Scandic Sundsvall City

Scandic Sundsvall City är ett modernt hotell som ligger i hjärtat av Sundsvall. Hotellet erbjuder rymliga och bekväma familjerum med plats för hela familjen. Frukosten på Scandic Sundsvall City är omtyckt av både gäster och lokalbefolkningen, med ett brett utbud av färska och hälsosamma alternativ. För barnen finns det även en lekplats där de kan roa sig efter frukosten.

4. First Hotel Strand

First Hotel Strand är ett elegant hotell beläget vid vattnet i Sundsvall. Hotellet erbjuder familjerum med gott om plats för både vuxna och barn. Frukosten på First Hotel Strand är känd för sin höga kvalitet och inkluderar ett brett utbud av både svenska och internationella rätter. Dessutom har hotellet en barnklubb där barnen kan delta i olika aktiviteter under sin vistelse.

5. Best Western Hotel Baltic

Best Western Hotel Baltic är ett modernt hotell beläget i centrala Sundsvall. Hotellet erbjuder bekväma familjerum med plats för hela familjen att koppla av och njuta av sin vistelse. Frukosten på Best Western Hotel Baltic är välkänd för sin goda kvalitet och inkluderar ett brett utbud av både varma och kalla rätter. Dessutom har hotellet en lekplats där barnen kan roa sig efter frukosten.

Sammanfattningsvis finns det flera lyxiga hotell i Sundsvall som erbjuder bekväma familjerum och god frukost. Oavsett vilket hotell du väljer kan du vara säker på att få en trevlig och avkopplande vistelse med din familj i denna vackra stad.