Hotell i Malmö: Pool, hamnen, spabehandlingar

Hotell i Malmö: Njut av pool, hamnen och spabehandlingar

Malmö är en fantastisk stad som erbjuder många spännande sevärdheter och aktiviteter för besökare. Om du planerar en resa till Malmö och letar efter ett hotell med pool, närhet till hamnen och möjlighet till avkopplande spabehandlingar, har du kommit till rätt ställe. I denna artikel kommer vi att presentera några av de bästa hotellen i Malmö som erbjuder dessa bekvämligheter.

1. Hotel Duxiana

Hotel Duxiana är ett lyxigt hotell beläget i centrala Malmö, bara några minuters promenad från hamnen. Hotellet erbjuder en vacker inomhuspool där du kan koppla av och njuta av en simtur efter en lång dag med sightseeing. För den ultimata avkopplingen kan du även boka in dig på hotellets spa och njuta av olika spabehandlingar. Hotel Duxiana erbjuder även eleganta och bekväma rum samt en fantastisk utsikt över staden.

2. Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel är ett fyrstjärnigt hotell beläget i en vacker byggnad från 1800-talet, precis vid Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Hotellet har en uppvärmd inomhuspool där du kan simma några längder eller bara koppla av och njuta av den lugna atmosfären. För den som vill unna sig lite extra lyx kan man boka in sig på hotellets spa och välja bland olika spabehandlingar. Elite Plaza Hotel erbjuder även eleganta och moderna rum samt en fantastisk utsikt över staden.

3. Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live är ett modernt hotell beläget vid Malmös hamn. Hotellet har en stor utomhuspool där du kan njuta av en uppfriskande simtur samtidigt som du har en fantastisk utsikt över hamnen och Öresundsbron. För den som vill koppla av och unna sig lite extra lyx finns det även möjlighet att boka in sig på hotellets spa och njuta av olika spabehandlingar. Clarion Hotel & Congress Malmö Live erbjuder även stilfulla och bekväma rum samt närhet till stadens sevärdheter och nöjesliv.

4. Scandic Triangeln

Scandic Triangeln är ett modernt hotell beläget vid Triangelns köpcentrum i centrala Malmö. Hotellet har en uppvärmd inomhuspool där du kan koppla av och njuta av en simtur efter en dag med shopping och sightseeing. För den som vill unna sig lite extra avkoppling finns det även möjlighet att boka in sig på hotellets spa och njuta av olika spabehandlingar. Scandic Triangeln erbjuder även bekväma rum samt närhet till stadens sevärdheter och shopping.

5. Mayfair Hotel Tunneln

Mayfair Hotel Tunneln är ett charmigt hotell beläget i en historisk byggnad i centrala Malmö. Hotellet har ingen pool, men erbjuder istället en avkopplande bastu där du kan varva ner och njuta av värmen. För den som vill unna sig lite extra avkoppling kan man boka in sig på hotellets spa och välja bland olika spabehandlingar. Mayfair Hotel Tunneln erbjuder även mysiga och unikt inredda rum samt närhet till stadens sevärdheter och restauranger.

Så oavsett om du är ute efter en avkopplande simtur i en pool, närhet till hamnen eller möjlighet till spabehandlingar, så finns det ett hotell i Malmö som passar dina behov. Ta chansen att utforska denna spännande stad och njut av allt den har att erbjuda!