Bästa hotellen i Sundsvall med parkering – centralt belägna alternativ i stadskärnan

Hotell i Sundsvall: Bästa alternativen i stadskärnan och centrala Sundsvall med parkering

Sundsvall är en av de största städerna i Norrland och en populär destination för både turister och affärsresenärer. Staden är känd för sin vackra arkitektur, rika kultur och fantastiska natur. Om du planerar att besöka Sundsvall och letar efter ett bekvämt och centralt beläget hotell med parkering, har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln kommer vi att presentera några av de bästa hotellen i stadskärnan och centrala Sundsvall som erbjuder parkering.

Clarion Collection Hotel Grand

Clarion Collection Hotel Grand är ett av de mest populära hotellen i Sundsvall. Det ligger centralt beläget i stadskärnan och erbjuder en bekväm parkering för gästerna. Hotellet har en elegant och modern inredning och erbjuder en mängd olika bekvämligheter, inklusive gratis frukostbuffé, gym, bastu och gratis Wi-Fi. Rummen är rymliga och välutrustade med platt-TV, minibar och skrivbord.

Elite Hotel Knaust

Elite Hotel Knaust är ett annat populärt hotell i Sundsvall som ligger centralt beläget i stadskärnan. Hotellet är känt för sin vackra arkitektur och eleganta inredning. Det erbjuder också en bekväm parkering för gästerna. Hotellet har en restaurang som serverar utsökt mat och en bar där du kan koppla av med en drink efter en lång dag. Rummen är rymliga och välutrustade med platt-TV, minibar och skrivbord.

Best Western Hotel Baltic

Best Western Hotel Baltic är ett annat populärt hotell i Sundsvall som ligger centralt beläget i stadskärnan. Hotellet erbjuder en bekväm parkering för gästerna och har en mängd olika bekvämligheter, inklusive gratis frukostbuffé, gym och gratis Wi-Fi. Rummen är moderna och välutrustade med platt-TV, minibar och skrivbord.

Scandic Sundsvall City

Scandic Sundsvall City är ett modernt hotell som ligger centralt beläget i stadskärnan. Hotellet erbjuder en bekväm parkering för gästerna och har en mängd olika bekvämligheter, inklusive gratis frukostbuffé, gym och gratis Wi-Fi. Rummen är rymliga och välutrustade med platt-TV, minibar och skrivbord.

Sidsjö Hotell & Konferens

Sidsjö Hotell & Konferens är ett charmigt hotell som ligger i en vacker park i centrala Sundsvall. Hotellet erbjuder en bekväm parkering för gästerna och har en mängd olika bekvämligheter, inklusive gratis frukostbuffé, gym och gratis Wi-Fi. Rummen är ljusa och luftiga och har en vacker utsikt över parken.

Sammanfattningsvis finns det många bra hotell i Sundsvall som erbjuder parkering och är centralt belägna i stadskärnan. Oavsett om du är på affärsresa eller semester, finns det ett hotell som passar dina behov och budget. Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att hitta det perfekta hotellet för din nästa resa till Sundsvall.